TOMSING

Prisvärda produkter och snabba leveranser

Munken & Kulan


8 böcker och 48 ljudböcker med de fromma busfröna Munken & Kulan. Följ med på deras äventyr i vardagen.


Nu finns även allt inspelat material samlat på en USB-sticka.


Författaren Åke Samuelsson är berättarrösten på samtliga ljudböcker.

Smakprov finns på hemsidan
http://www.tomsing.se/produkt-kategori/munken-och-kulan/cd/

Måla med bara vatten


Här är en annorlunda målarbok där du bara behöver tillföra vatten för att den vita bilden ska bli färgsprakande och fylld av detaljer.

Doppa penseln i en kopp vatten och börja måla. När vattnet torkat försvinner färgerna och du kan måla igen. Pappret kan bli lite skrynkligt efter lång användning.

Underbara sagor


Den här boken innehåller 12 sagor som nog är de mest välkända som någonsin berättats. Sagor fyllda av äventyr och fantasi; berättelser om kärlek och skönhet, humor och spänning. Dessa sagor har berättats i generationer och väcks till liv i denna underbara samling.


Snövit, Rödluvan, Askungen, Den lilla sjöjungfrun, Aladdin, Pinocchio, Bambi, Hans och Greta, Tre små grisar, Den fula ankungen, Mästerkatten i stövlar, Vargen och de sju killingarna.

Följ oss på Facebook, Youtube och Instagram

Vi kommer med jämna mellanrum lägga ut erbjudanden som vi presenterar på Facebook och Youtube. Även tävlingar med fina priser är återkommande på dessa plattformar. Så håll utkik efter fantastiska erbjudanden och lockande tävlingar.


Varför får jag detta?

Du får detta mejl för att du tillhör TOMSING's målgrupp eller för att du handlat av oss tidigare.Vi skickar endast ett par mejl per år. Önskar du inte få fler mejl,vänligen kontakta oss på [email protected]

GDPR

Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några personliga uppgifter vidare till tredje part.

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2021          0582-15757

Kontorstider: 9-16 [email protected]

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg