TOMSING

Vi går mot ljusare tider

Så är då våren äntligen här och nu ser vi fram emot en tid då vi får vara ute mer, och då vi snart får träffas i större sammanhang igen. Vi har alla haft en svår tid bakom oss men nu vänder det snart och vi blickar framåt.

Vi kan redan nu avslöja att det kommer flera spännande boknyheter lite längre fram, och vi återkommer givetvis med mer information om detta när det blir dags.


Bokrean som vi haft under 2 månader är nu förbi och vi återgår till den ordinarie prislistan, men som ni säkert redan vet har vi väldigt låga och förmånliga priser även då. Vi behåller också erbjudandet om ett gratis pussel med Munken & Kulan till alla som handlar för minst 300 kr.

Är det något ni funderar på så är det bara att ni hör av er via mejl eller telefon. En hel del material finns också på You Tube, och vi finns även på Facebook om ni föredrar det. Alla kontaktuppgifter finns här nedan. Har ni vägarna förbi är ni också välkomna att besöka vårt kontor som ligger på Esplanaden 100 i Hallsberg. 

Välkommen att höra av er!

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2021          0582-15757

Kontorstider: 10-16 [email protected]

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg