Bokrea 2020

Se i webbläsaren

TOMSING

0582-157 57

[email protected]

BOKREAN 2020

Se hela reautbudet på hemsidan

Bokrean är här, och självklart vill vi från TOMSING vara med i den festen. Tanken är ju att det ska vara billigt, och i år kan vi bidra med 27 titlar som alla har fått ett reapris som ligger betydligt under våra ordinarie priser. Förutom vår reaprislista som gäller t o m 31 mars har vi fortfarande massor av CD för 10 kr och nothäften för 5 kr.

Utöver detta erbjuder vi fortfarande våra mängdrabatter i vanlig ordning. Där kan ni få upp till 15 % ytterligare rabatt. Se vår bifogade ordinarie prislista som finns i mitten av katalogen här intill. Vi reserverar oss för slutförsäljning av vissa produkter, men det lär räcka långt med de titlar vi har valt ut.

Så välkomna med era beställningar redan nu, och som ni vet har vi alltid väldigt snabba leveranser. Ring oss gärna om något är oklart eller om ni undrar något.

Här under kan du se några exempel från vår bokrea.

Björnböcker

Böckerna i den här serien handlar alla om trygghet och trygga relationer. Det är den lilla björnungen som är huvudpersonen i böckerna.

Ordinarie pris 79 kr

REA 59 kr

Läs mer +

Munken & Kulan pussel

Nu finns Munken & Kulan även som pussel. När man har lagt pusslen har de formatet A3. Måtten är 285 X 190 X 40 mm.

Ordinarie pris 99 kr

REA 79 kr

Läs mer +

Coola Labyrinter

Boken innehåller 44 roliga och varierande labyrinter på 63 färgglada sidor. Efter det följer 10 sidor med facit till alla uppgifter.

Ordinarie pris 69 kr

REA 59 kr

Läs mer +

Tidlösa berättelser

Serien bygger på välkända ordspråk, bibeltexter och tänkvärda levnadsregler. Ett roligt värdegrundsbaserat materia som är rikt illustrerat.

Hårda pärmar på 24 sidor.

Ordinarie pris 119 kr

REA 89 kr

Läs mer +

Matematik för de minsta

Här möter vi den vänliga Plus, den tjuvaktiga Minus, den smarta Gånger, den rättvisa Delat och Konstapel Lika Med som försöker hålla ordning på alla räknesätten.

Ordinarie pris 109 kr

REA 79kr

Läs mer +

Bibelpyssel

Bibelpyssel är inte en typisk barnbibel utan en bok som kombinerar många välkända bibelberättelser med diverse pyssel.144 sidor med mjuka pärmar.

Ordinarie pris 99 kr

REA 69 kr

Läs mer +

Fingerböcker

I den här serien finns 4 små söta böcker för de allra minsta. Det unika med dessa böcker är att man stoppar in ett finger i ett hål på baksidan av boken vilket gör att gosedjuret “får liv”. Detta gäller för alla sidor i boken.

Ordinarie pris 49 kr

REA 35 kr

Läs mer +

Välkända Bibelberättelser

Boken innehåller 10 välkända bibelberättelser på 14 sidor vardera. Totalt finns det 140 sidor i boken som är rikt illustrerad med färgbilder på ALLA sidor. En vacker presentbok i A4-format med hårda men vadderade pärmar.

Ordinarie pris 129 kr

REA 89kr

Läs mer +

Underbara sagor

Boken innehåller 12 mycket välkända sagor såsom Snövit, Rödluvan, Askungen, Hans & Greta och Den fula ankungen. Boken har hela 256 sidor med vackra illustrationer på VARJE sida. En perfekt present!

Ordinarie pris 99 kr

REA 69 kr

Läs mer +

Följ oss på Facebook och Youtube

Vi kommer med jämna mellanrum lägga ut erbjudanden som vi presenterar på Facebook och Youtube. Även tävlingar med fina priser är återkommande på dessa plattformar. Så håll utkik efter fantastiska erbjudanden och lockande tävlingar.

Varför får jag detta?

Du får detta mejl för att du tillhör TOMSING's målgrupp eller för att du handlat av oss tidigare.Vi skickar endast ett par mejl per år. Önskar du inte få fler mejl, vänligen kontakta oss på [email protected]

GDPR

Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några personliga uppgifter vidare till tredje part.

TOMSING