3 nyheter från TOMSING

Den 7:e Munken & Kulanboken

Munken & Kulan är vår största succé med mer än 120 000 sålda CD, 6 MP3-skivor, 1 USBminne med ALLT inspelat material och nu även 2 olika pussel.


Men det som har sålt bäst på senare tid är våra böcker med de fromma busfröna. Därför känns det extra roligt att nu få presentera den 7:e boken i ordningen. ”Lucky loser”.

Boken har 92 sidor och består av 4 kapitel: Lisebergskaninen,Lucky loser, Nisse slips och Ruts våfflor. Priset är som vanligt 119 kr/st.

Måla med bara vatten -

en succé! Nu finns 3 böcker

Det som sålde allra bäst hos oss under 2019 var våra målarböcker där man målar med bara vatten. Nu har vi precis fått in en tredje bok ”När Jesus föddes”, och precis som de båda tidigare böckerna finns det 5 blad att måla. Pensel medföljer.


Det är nästan magiskt, och det blir otroligt vackra och klara bilder. Bäst av allt är att det torkar på en halvtimme så att man kan måla om igen och igen... Priset är 89 kr/st.

Sånger från jorden - 12 nya sånger

Sandra Albertus jobbar som pedagog i Karlstads domkyrka. Hon har även arbetat som kantor och musiklärare och träffat många barn- och ungdomsgrupper.


Sandra är en av våra flitigaste kompositörer och det här materialet med nothäfte och CD är det sjunde i ordningen på vårt förlag.


Materialet innehåller 12 nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets olika söndagar, medan andra är mer allmängiltiga.

Priset är 49 kr för ett nothäfte och 49 kr för en demo-CD.

Rea på pussel hela sommaren

I dessa tider då vi inte kan umgås med varann som tidigare är det viktigt att vi har roliga och intressanta saker att göra på hemmaplan. Vi har tagit fasta på det och erbjuder specialrabatter på alla våra pussel, Vi har pussel med allt från 6 till 160 bitar och dessutom till riktigt bra priser.

CD-skivor 10 kr och nothäften 5 kr

Vi behöver mer utrymme för alla våra nyheter (ytterligare 9 nya böcker är på gång under året!) så därför fortsätter vår lagerrensning som innebär att vi säljer mängder av CD för bara 10 kr/st och nothäften för 5 kr/st. Klicka på bilderna nedan för att se hela sortimentet.