Nu är den här vår nya katalog

Nu är den här! Vår 30:e katalog som bjuder på många nyheter. Här kan du läsa om våra böcker, musikaler, CD-skivor, pussel, nothäften, DVD och mycket annat. Vi har även börjat lägga upp våra böcker som e-böcker som du kan hitta på många andra platser. Nytt för i år är att vi har sänkt priset alla CD med Munken & Kulan . De kostar nu bara 35 kr! Vi kan också erbjuda alla dessa CD som download – nedladdning.


Vi  har alltid snabba leveranser och vi tar aldrig ut faktureringsavgifter eller andra onödiga avgifter.  Ta gärna några minuter och bläddra igenom vår katalog och känn dig mycket välkommen att höra av dig med frågor eller en beställning så småningom. Du når oss på tel 0582-15757 säkrast mellan 10 – 16 på vardagar.

Ny serie - Krafthjältarna

Temat i de nya böckerna är förnybar energi och på ett enkelt och finurligt sätt vävs en berättelse ihop med en förklaring till hur de olika kraftkällorna fungerar. Huvudpersonerna är Batteriet, som får hjälp att laddas, och Motorn som får saker att hända.


Mattias Blomfeldt har redan tidigare gett ut två olika serier med barnböcker. Först kom ”De mäktiga fem” som handlar om teknik och naturkunskap för barn. Därefter följde en serie om de olika räknesätten - ”Matematik-gänget”. Böckerna har blivit mycket uppskattade och de har fått fantastiska recensioner. Därför är det extra roligt att nu få introducera en serie med ”Krafthjältarna” med samma upphovsman. Men den här gången har han även tagit hjälp av hustrun Annika.


Böckerna som innehåller 28 sidor med hårda pärmar är skrivna på ett enkelt språk. På varje uppslag finns en sida med text och en bild som illustrerar texten. Högupplösta bilder kan fås från TOMSING

Den 7:e Munken & Kulanboken

Munken & Kulan är vår största succé med mer än 120 000 sålda CD, 6 MP3-skivor, 1 USBminne med ALLT inspelat material och nu även 2 olika pussel.


Men det som har sålt bäst på senare tid är våra böcker med de fromma busfröna. Därför känns det extra roligt att nu få presentera den 7:e boken i ordningen. ”Lucky loser”.

Boken har 92 sidor och består av 4 kapitel: Lisebergskaninen,Lucky loser, Nisse slips och Ruts våfflor. Priset är som vanligt 119 kr/st.

Måla med bara vatten -

en succé! Nu finns 3 böcker

Det som sålde allra bäst hos oss under 2019 var våra målarböcker där man målar med bara vatten. Nu har vi precis fått in en tredje bok ”När Jesus föddes”, och precis som de båda tidigare böckerna finns det 5 blad att måla. Pensel medföljer.


Det är nästan magiskt, och det blir otroligt vackra och klara bilder. Bäst av allt är att det torkar på en halvtimme så att man kan måla om igen och igen... Priset är 89 kr/st.

4 nya Små bibelhjältar

Förra året introducerade vi en serie med billiga böcker under rubriken Små bibelhjältar. De blev genast mycket populära och många har upptäckt att de passar utmärkt som presenter i barnarbetet i kyrkan.Men självklart passar de även bra vid andra tillfällen.


Nu kommer ytterligare 4 böcker i samma serie, och åter igen handlar det om välkända bibelberättelser. Böckerna har måtten 15 X 15 cm och innehåller 20 sidor inklusive omslagen.

Sånglekar från Bibeln 5

Det har redan gått 14 år sedan det första häftet ”Sånglekar från Bibeln” kom ut, och sedan fortsatte utgivningen av ytterligare 3 nothäften i rask takt på samma tema. Men nu efter många år är det dags för Sånglekar från Bibeln 5 som bygger på samma idé som de tidigare nothäftena. Totalt har det blivit 70 Sånglekar från Bibeln - hittills.


Förutom de bibliska sånglekarna har Maria även gjort ett häfte med temat Sånglekar från sagans värld. Här möter vi bekanta sagofigurer som Snövit, Pomperipossa, Prinsessan på ärten, Askungen och Bockarna Bruse. Demo-CD finns till 1:an, 2:an och sagosånglekarna.

Sånger från jorden - 12 nya sånger

Sandra Albertus jobbar som pedagog i Karlstads domkyrka. Hon har även arbetat som kantor och musiklärare och träffat många barn- och ungdomsgrupper.


Sandra är en av våra flitigaste kompositörer och det här materialet med nothäfte och CD är det sjunde i ordningen på vårt förlag.


Materialet innehåller 12 nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets olika söndagar, medan andra är mer allmängiltiga.

Priset är 49 kr för ett nothäfte och 49 kr för en demo-CD.

CD-skivor 10 kr och nothäften 5 kr

Vi behöver mer utrymme för alla våra nyheter (ytterligare 9 nya böcker är på gång under året!) så därför fortsätter vår lagerrensning som innebär att vi säljer mängder av CD för bara 10 kr/st och nothäften för 5 kr/st. Klicka på bilderna nedan för att se hela sortimentet.