Tävlingen pågår fram till 15 dec

Se i webbläsaren

TOMSING

Gott nytt år!

Så har vi då lämnat det mycket speciella året 2020 bakom oss, och även om vi var väldigt bekymrade under våren och sommaren så blev det till slut ett riktigt bra år för oss på TOMSING.  Det som sålde allra bäst under året var våra nya böcker i serien om Krafthjältarna, och som vanligt var böckerna med Munken & Kulan mycket uppskattade. Den lilla serien med ”Små bibelhjältar” sålde också bra liksom våra fantastiska målarböcker där man målar med bara vatten och ser hur bilderna växer fram till små mästerverk.


Nu ser vi med tillförsikt fram emot vad 2021 har att erbjuda, och vi hoppas att snart även kunna vara ute och besöka olika platser i landet igen. Som du säkert sett har vi uppdaterat vår hemsida, och vi tycker själva att den blev mycket snyggare. Vi har också förstått att vår REA-sida har blivit välbesökt, och vi har nu några nya produkter som vi kan erbjuda. Du ser dem härunder.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller om du vill att vi ska skicka en katalog med posten. Kanske har du också noterat att det nu även går att chatta via hemsidan, men det gäller bara under våra kontorstider, vardagar mellan 10 – 16. Att kontakta oss via mejl brukar däremot gå snabbare, och vill du nå Tomas så är det säkraste och snabbaste sättet att ringa antingen 0582-15757 eller 0707-575357

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2020          0582-15757

Kontorstider: 10-16 [email protected]

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg

TOMSING