TOMSINGs katalog 2021

Se i webbläsaren

TOMSING

Höstens nyheter!

Nu har vi skickat ut vår nya katalog, och kanske har du redan fått den. Här kommer i så fall en liten påminnelse, och har du inte sett den så finns den här i digital form. I katalogen berättar vi om våra nyheter och om att vi firar 30 år som företag. Där kan du också läsa om alla våra böcker, CD, pussel, spel och noter. Vi har mängder av CD-skivor för bara 10 kr och hela nothäften för bara 5 kr! Och besök gärna vår REA-sida där vi alltid har fina tidsbegränsade erbjudanden.


Har du frågor eller synpunkter går det alltid bra att mejla oss på [email protected] eller att ringa 0582-15757


Vi hörs!

Nu kommer åttonde boken om Munken & Kulan. Du får följa med Munken när han försöker smuggla med sig sin kniv på semestern.


Kulan förstör pappas bil och känner sig tvungen att rymma hemifrån. Hur reder man upp det? Och vad händer med de tioåriga grabbarna när både mormor och hamstern dör? Dessutom reser Munken & Kulan till Rumänien för att träffa jämnåriga i ett annat land.


Att se hur de fattiga romerna har det på nära håll, gör starkt intryck på dem.

Nu finns det 7 nya böcker i serien "Små bibelhjältar".

I den här serien finns det 20 små korta bibelberättelser som handlar om personer som påverkat sin omgivning på ett positivt sätt.

De 7 nya böckerna inkluderar Petrus, Pojken med brödet och fiskarna, Noa, Josef, Jona, Påsken och Daniel.

Följ oss på Facebook och Youtube

Vi kommer med jämna mellanrum lägga ut erbjudanden som vi presenterar på Facebook och Youtube. Även tävlingar med fina priser är återkommande på dessa plattformar. Så håll utkik efter fantastiska erbjudanden och lockande tävlingar.


Varför får jag detta?

Du får detta mejl för att du tillhör TOMSING's målgrupp eller för att du handlat av oss tidigare.Vi skickar endast ett par mejl per år. Önskar du inte få fler mejl,vänligen kontakta oss på [email protected]

GDPR

Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några personliga uppgifter vidare till tredje part.

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2021          0582-15757

Kontorstider: 9-16 [email protected]

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg