Tävlingen pågår fram till 15 dec

Se i webbläsaren

TOMSING

Julklappstips och jultävling

Nu har vi tänt första ljuset i adventsljusstaken, och vi vet av erfarenhet att tiden går fort fram till julafton.  Det har varit mycket nu, med både Halloween och Black Friday, och ibland kan jag tycka att allt detta kommersiella skymmer julens viktiga och egentliga budskap. Julen är ju en glädjens högtid och vi firar att vår frälsare har blivit född. Visa män kom från Österlandet och bar fram gåvor till det nyfödda barnet, och därav kommer traditionen att även vi vill ge varandra gåvor till jul.


Därför vill vi frimodigt berätta att vi står redo med välfyllda lager med fina och meningsfulla julklappar framför allt till barn och barnbarn. Vi har också en tävling där du kan vinna fina priser med anknytning till julen. Tävlingen pågår fram t o m  15 december då vi drar 5 vinnare som får välja fritt från varorna som syns på bilden härunder. Vinnarna kommer att kontaktas via Facebook och namnen publiceras också på hemsidan.


För att delta i tävlingen, (eller för att bara se den korta filmen där vi presenterar några julklappstips), kan du klicka på länken härintill.

https://www.facebook.com/tomsingforlag/posts/10159344148460798


Självklart är du välkommen att handla av oss utan att tävla, och du hittar hela vårt utbud på www.tomsing.se  Vill du komma till katalogen så har du länken här.

http://www.tomsing.se/katalogen/

Hör gärna av dig om du har några frågor eller synpunkter eller om du vill att vi ska skicka en katalog med posten. Några är oroliga för att vi inte ska hinna få iväg paketen i god tid inför jul, men vi är kända för våra snabba leveranser, och i normalfallet skickar vi allt samma dag som vi får en beställning. Bästa tiden att nå oss är vardagar mellan 10-16 på tel 0582-15757 eller via mejl på [email protected]

Med önskan om en fin adventstid!


Tomas Hagenfors
TOMSING

Utnyttja våra ordinarie rabatter

Vi erbjuder även mängdrabatter i vanlig ordning. Där kan ni få upp till 15 % rabatt beroende på hur mycket ni handlar. Se vår ordinarie prislista som finns i mitten av katalogen här intill.

Följ oss på Facebook och Youtube

Vi kommer med jämna mellanrum lägga ut erbjudanden som vi presenterar på Facebook och Youtube. Även tävlingar med fina priser är återkommande på dessa plattformar. Så håll utkik efter fantastiska erbjudanden och lockande tävlingar.

Varför får jag detta?

Du får detta mejl för att du tillhör TOMSING's målgrupp eller för att du handlat av oss tidigare.Vi skickar endast ett par mejl per år. Önskar du inte få fler mejl,vänligen kontakta oss på [email protected]

GDPR

Hos oss på TOMSING kan du vara helt trygg med att vi aldrig lämnar några personliga uppgifter vidare till tredje part.

TOMSING är ett bok- och musikförlag i Hallsberg som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för skolor, förskolor, församlingar och privatpersoner.

© TOMSING 2020          0582-15757

Kontorstider: 10-16 [email protected]

Ellens backe 1, 694 30 Hallsberg

TOMSING